Rólunk

A The Ancient Home az ókori civilizációk műalkotásai, a reneszánsz és a neoklasszicizmus híres európai mesterművei által ihletett reprodukciós lakás dekorációk egyik vezető gyártója és beszállítója a nemzetközi piacon. Több ezer termékünk közt megtalálhatóak a leghíresebb szobrok, ókori kerámiák és gyönyörű faliszőnyegek minőségi reprodukciói is.

"A modern enteriőr tökéletes kiegészítői, megfűszerezve egy csipetnyi történelemmel és egyediséggel."

apollo mellszobor

Történetünk

2017-es alapítása óta az Ancient Home nagy utat járt be, mely során felkutattuk a legjobb európai mesterek szoborformáit, tanulmányoztuk, kipróbáltuk a tradicionális szoborkészítési technikákat és partnereket kerestünk a világszínvonalú műalkotások gyártása érdekében. Az Európa szerte nagy multú manufakturákkal ápolt szoros kapcsolataink, valamint több éves gyártói és beszállítói tapasztalatunk révén cégünk mára a minőségi lakás dekorációs szobor reprodukciók egyik vezető vállalataként van jelen a nemzetközi piacon.

Ez a hosszú folyamat lehetővé tette, hogy exkluzív, kézzel készített szobrok, kerámiák, freskók, mozaikok, domborművek, bútorok és sok más műtárgy reprodukcióinak széles választékát kínálhassuk, melyeket világszerte csodálattal fogadnak a művészet és a történelem szerelmesei.

 

Cégadatok:

The Ancient Home Kft.
Kiss Ernő utca 3/A
1046 Budapest
Telefonszám: +36301886748
Adószám: 25929935-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-296878