Rólunk

A művészetkedvelők otthona

A The Ancient Home a világ egyik vezető klasszikus lakberendezési vállalata.

Célunk, hogy a művészet és a klasszikus design minél több otthonba eljusson és kortárs enteriőrökben is helyet kapjon a szépség, az egyediség és a történelmi érték. Ismerje meg széleskörű kínálatunkat!

the ancient home interior

Világszerte elismert márka

Termékeinket világszerte csodálják művészetkedvelő ügyfeleink, akik számára fontos a magas minőség és egyediség otthonuk dekorálása során.

Műtárgyainkat előszeretettel választják lakberendezők mind modern, mind klasszikus stílusú enteriőrök kialakításához. Autentikus reprodukcióinkat és szolgáltatásainkat több filmstúdió és világhírű múzeum is igénybe vette, hogy a történelemhez hű teret alkossanak.

Korábbi ügyfeleink:

 

Válogatott kínálat

A többi prémium lakásdekorációs vállalattal szemben művészeink és partnereink 90 százaléka Európában található. Válogatott kínálatunk minden darabja szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül, hogy tökéletes és egységes termékeket biztosíthassunk.

A klasszikus lakásdekoráció vezető vállalataként feladatunk a legjobb minőségű termék és szolgáltatás nyújtása ügyfeleinknek gyors, biztonságos és megbízható szállítással.

bronze working

Megjelenéseink

Történetünk

2017-es alapítása óta az Ancient Home nagy utat járt be, mely során felkutattuk a legjobb európai mesterek szoborformáit, tanulmányoztuk, kipróbáltuk a tradicionális szoborkészítési technikákat és partnereket kerestünk a világszínvonalú műalkotások gyártása érdekében. Az Európa szerte nagy multú manufakturákkal ápolt szoros kapcsolataink, valamint több éves gyártói és beszállítói tapasztalatunk révén cégünk mára a minőségi szobor reprodukciók egyik vezető vállalataként van jelen a nemzetközi piacon.

Ez a hosszú folyamat lehetővé tette, hogy exkluzív, kézzel készített szobrok, kerámiák, freskók, mozaikok, domborművek, bútorok és sok más műtárgy reprodukcióinak széles választékát kínálhassuk, melyeket világszerte csodálattal fogadnak a művészet és a történelem szerelmesei.

Üdvözöljük az oldalunkon!

founder

Juan Gamero
CEO

 

Cégadatok:

The Ancient Home Kft.
Kiss Ernő utca 3/A
1046 Budapest
Telefonszám: +36301886748
Adószám: 25929935-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-296878